2421405052 6976332320 Μαιάνδρου 72, Βόλος 38221 vla.dhimo@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Ανακαινίσεις - Μονώσεις SILK COLORS STUDIO | Βλαδίμηρος Δήμος Μαγνησία


Η εταιρεία μας SILK COLORS STUDIO η οποία βρίσκεται στον Βόλο, ασχολείται πολλά χρόνια στο χώρο των ανακαινίσεων και των μονώσεων όλων των τύπων, προσφέροντας σύγχρονες κατασκευές σε σπίτια κι επαγγελματικούς χώρους στον Βόλο, σε όλη την Μαγνησία και σ’ όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Το έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί ν’ αναλάβει οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με των ανακαινίσεις και μονώσεις κάθε είδους, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του δικού σας χώρου ή οποιουδήποτε άλλου χώρου κρίνετε εσείς απαραίτητο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 
Παρακολουθούμε συνεχώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, με απώτερο σκοπό να μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες, λειτουργικές και καινοτόμες λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας άνετο και κομψό. Η υπευθυνότητα, η εμπειρία και η συνέπεια σκιαγραφούν κάθε επαγγελματική μας συνεργασία, με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Στην εταιρεία SILK COLORS STUDIO βρισκόμαστε στην διάθεσή σας κι έτοιμοι να σας επισκεφτούμε για ν’ ακούσουμε τις ανάγκες σας και να μελετήσουμε το χώρο σας, προκειμένου να βρούμε μαζί τη καλύτερη δυνατή και λειτουργική λύση, όσο απαιτητική κι αν είναι.
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

και θ’ ανταποκριθούμε άμεσα για μια δωρεάν εκτίμηση του χώρου σας!